HIPER MEN KREMA

Šifra proizvoda:

hyper-men

HYPER MEN KREMA ZA PRAVE MUSKARCE

Cena:

1490 RSD

Zemlja porekla: Srbija
Zemlja uvoza: /

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

HYPER MEN KREMA ZA PRAVE MUSKARCE

HIPER MEN je intimna masažna krema za muškarace izrađena od pažljivo izabranih biljnih sastojaka koji blagotvorno deluju na intimnu zonu snažnijeg pola.

Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj formulaciji namenjena je svim muškarcima koji žele nezaboravno iskustvo u odnosu. Redovnom upotrebom i masažom polne regije 1-2 puta dnevno u trajanju od 3-5 minuta. Svaki muškarac ostvariće željene rezultate i ispuniti svoj pun potencijal. Ostvarite rezultate kakve ste oduvek želeli. Povećajte ponos uz HYPER men kremu!

Zapremina 50 ml

UPUTSTVO ZA PRIMENU:

Zagrej penis pre ove vežbe toplom vodom ili ga obmotaj toplim peškirom radi boljeg dotoka krvi (cirkulacije) i operi ga neutralnim sredstvom za intimnu higijenu.

Kremu u tankom sloju (dovoljno da lepo podmazuje) naneti jednom do dva puta dnevno i uz dole opisanu masažu od tri do pet minuta utrljavati od korena penisa do početka glavića na penis koji je već u blagoj erekciji do 80%. Kasnije možeš povećati minutažu do 10-tak minuta.

Čim primetiš da je trenje veće i da je penis upio kremu nanesi još jedan sloj HYPER MEN KREME

Kažiprstom i palcem oblikujući (prsten) stisni malo jače koren penisa.

Sa početkom od korena penisa, polako povlači (muzi) penis prema glaviću. Trebalo bi da za 2-4 sekunde dosegneš početak glavića.

Predator muženje penisa

Kada dosegneš početak glavića penisa, levom rukom (ili desnom, u zavisnosti kojom si počeo) obrazuj isti prsten palcem i kažiprstom i počni da povlačiš na gore (muzeš) kao što si pre toga radio sa desnom rukom.

Ponavljaj postupke od 2-4 puta. Menjaj ruke ritmičnim pokretima (muženja) dodirujući sve delove penisa osim samog glavića.

Izvršavaj ovu vežbu 3-5 minuta.

Mora se obratiti pažnja da se ovakva masaža ne radi u toku potpune erekcije radi boljeg rezultata i sigurnosti.

Vaskularna (venska) oštećenja mogu da rezultiraju ako se penis na silu vuče u punoj erekciji.

Trebalo bi da stiskaš umereno i uživaš u nezaboravnoj masaži i prijatnom osećaju koji ce ti prišutiti jedinstven sastav ove kvalitetne kreme.

Ova krema za masažu penisa će ti pomoći da vidiš da svakog dana sve više krvi dospeva u penis, a tajna kreme je ta što ćeš primetiti da se ta količina dole i zadržava, i da ono što je do juče bilo nemoguće više nije tako.

Osmeh na licu, zadovoljstvo, i veće samopouzdanje je glavna dužnost HYPER MEN KREME.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.