MASTURBATOR-VAGINA

Šifra proizvoda:

bm-009132u

MASTURBATOR-VAGINA OD REALISTICNOG MATERIJALA

Cena:

990 RSD

Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Kina

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

 MASTURBATOR-VAGINA OD REALISTICNOG MATERIJALA

Takozvana džepna vagina, jednostavna je za nošenje gotovo svuda sa vama, tako da se uvek možete opustiti bilo gde da se nalazite. Vestacka vagina izradjena je od TPR materijala izuzetno glatka i bez ikakvih mirisa. Dužina ove vagine iznosi 13,5cm a širina 8cm. Sam unutrašnji kanal napravljen je da se prilagodi svakom muškarcu i pruži nezaboravan osecaj. 

SEXY SHOP VASI SNOVI preporucuje da ga koristite sa LUBRIKANTOM na vodenoj bazi, radi sto realisticnijeg dozivljaja i nezaboravnog uzitka. Odrzavanje je postalo veoma prosto uz specjializovano sretstvo za ciscenje igracaka TOY CLEANER koje mozete pronaci kod nas na nasem sajtu. Ovaj preparat je medicinski ispitan i odobren a preporucuju ga svi veci evropski proizvodjaci kao idealno sretstvo za odrzavanje igrackica za intimne regije. Ako imate bilo kakvo dodatno pitanje ili nedoumicu oko ovog ili bilo kog drugog proizvoda slobodno nas kontaktirajte putem mail-a ili pozivom na nas broj telefona i osoblje SEXY SHOPA VASI SNOVI ce vam rado izaci u susret.

         

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.