Predator krema za povecanje penisa

Šifra proizvoda:

PREDATOR

Predator krema za povećanje penisa

Cena:

1490 RSD

Zemlja porekla: Srbija
Zemlja uvoza: /

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

Predator Krema

PREDATOR je krema za masažu penisa, čiji biljni i pažljivo odabran sastav blagotvorno deluje na penis omogućavajući da se osetiš kao pravi muškarac i da uvidiš svoj maksimum. Takođe uz dodatne sastojke kao što su ALOE VERA i vitamin A i D-PANTHENOL dodatno hidrira i oporavlja kožu penisa.

Uz redovno korišćenje kreme i poštovanje uputstva videćeš odličan rezultat, znatno tvrđe, jače i bolje erekcije i vidno povećanje obimnosti usled masaže.

Od ove kreme se penis neće povećati za 10cm, i nećeš postati alfa mužjak, ne dozvoli da te obmanjuju!

Usled masaže tkivo penisa postaje otpornije, penis postaje tvrđi i u većini slučajeva ljudi posle vrlo kratkog vremena primete da im već poboljšan i lepši odnos čak i DUŽE TRAJE!

UPUTSTVO ZA PRIMENU:

Zagrej penis pre ove vežbe toplom vodom ili ga obmotaj toplim peškirom radi boljeg dotoka krvi (cirkulacije) i operi ga neutralnim sredstvom za intimnu higijenu.

Kremu u tankom sloju (dovoljno da lepo podmazuje) naneti jednom dnevno na penis 5 dana u nedelji i uz dole opisanu masažu od tri do pet minuta utrljavati od korena penisa do početka glavića na penis koji je već u blagoj erekciji do 80%. Kasnije možeš povećati minutažu do 10-tak minuta.

Čim primetiš da je trenje veće i da je penis upio kremu nanesi još jedan sloj PREDATORA

Kažiprstom i palcem oblikujući (prsten) stisni malo jače koren penisa.

Sa početkom od korena penisa, polako povlači (muzi) penis prema glaviću. Trebalo bi da za 2-4 sekunde dosegneš početak glavića.

Predator muženje penisa

Kada dosegneš početak glavića penisa, levom rukom (ili desnom, u zavisnosti kojom si počeo) obrazuj isti prsten palcem i kažiprstom i počni da povlačiš na gore (muzeš) kao što si pre toga radio sa desnom rukom.

Ponavljaj postupke od 2-4 puta. Menjaj ruke ritmičnim pokretima (muženja) dodirujući sve delove penisa osim samog glavića.

Izvršavaj ovu vežbu 3-5 minuta.

Mora se obratiti pažnja da se ovakva masaža ne radi u toku potpune erekcije radi boljeg rezultata i sigurnosti.

Vaskularna (venska) oštećenja mogu da rezultiraju ako se penis na silu vuče u punoj erekciji.

Trebalo bi da stiskaš umereno i uživaš u nezaboravnoj masaži i prijatnom osećaju koji ce ti prišutiti jedinstven sastav ove kvalitetne kreme.

Ova krema za masažu penisa će ti pomoći da vidiš da svakog dana sve više krvi dospeva u penis, a tajna kreme je ta što ćeš primetiti da se ta količina dole i zadržava, i da ono što je do juče bilo nemoguće više nije tako.

Osmeh na licu, zadovoljstvo, i veće samopouzdanje je glavna dužnost PREDATORA.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.