TITAN GEL GOLD

Šifra proizvoda:

titan-gold

TITAN GEL GOLD EDITION

Cena: 2890

2490 RSD

Zemlja porekla: Rusija
Zemlja uvoza: Rusija

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

Titan gel Gold je potpuno prirodan preparat , ciji sastojci deluju intenzivno na povecanje obima i duzine polnog organa.

Titan gel Gold je unapredjena formula starog TITAN GELA koja ce redovnom upotrebom dovesti do snaznije i duze erekcije , a doprinosi i osetljivosti penisa , a samim tim i do povecanog uzitka prilikom odnosa. Preporucuje se svakodnevna upotreba TITAN GEL-a posle tusiranja pred spavanje i 30-40 minuta pre odnosa.

Titan gel se nanosi preko celog penisa (bez testisa) , obavezno ravnomerno naneti gel i blago izmasirati organ nekoliko minuta da se titan gel potpuno upije u kozu.

UPUTSTVO ZA PRIMENU:

Zagrej penis pre ove vežbe toplom vodom ili ga obmotaj toplim peškirom radi boljeg dotoka krvi (cirkulacije) i operi ga neutralnim sredstvom za intimnu higijenu.

Kremu u tankom sloju (dovoljno da lepo podmazuje) naneti jednom do dva puta dnevno i uz dole opisanu masažu od tri do pet minuta utrljavati od korena penisa do pocetka glavica na penis koji je vec u blagoj erekciji do 80%. Kasnije možeš povecati minutažu do 10-tak minuta.

cim primetiš da je trenje vece i da je penis upio kremu nanesi još jedan sloj TITAN GEL GOLD KREME

Kažiprstom i palcem oblikujuci (prsten) stisni malo jace koren penisa.

Sa pocetkom od korena penisa, polako povlaci (muzi) penis prema glavicu. Trebalo bi da za 2-4 sekunde dosegneš pocetak glavica.

Predator muženje penisa

Kada dosegneš pocetak glavica penisa, levom rukom (ili desnom, u zavisnosti kojom si poceo) obrazuj isti prsten palcem i kažiprstom i pocni da povlaciš na gore (muzeš) kao što si pre toga radio sa desnom rukom.

Ponavljaj postupke od 2-4 puta. Menjaj ruke ritmicnim pokretima (muženja) dodirujuci sve delove penisa osim samog glavica.

Izvršavaj ovu vežbu 3-5 minuta.

Mora se obratiti pažnja da se ovakva masaža ne radi u toku potpune erekcije radi boljeg rezultata i sigurnosti.

Vaskularna (venska) oštecenja mogu da rezultiraju ako se penis na silu vuce u punoj erekciji.

Trebalo bi da stiskaš umereno i uživaš u nezaboravnoj masaži i prijatnom osecaju koji ce ti prišutiti jedinstven sastav ove kvalitetne kreme.

Ova krema za masažu penisa ce ti pomoci da vidiš da svakog dana sve više krvi dospeva u penis, a tajna kreme je ta što ceš primetiti da se ta kolicina dole i zadržava, i da ono što je do juce bilo nemoguce više nije tako.

Osmeh na licu, zadovoljstvo, i vece samopouzdanje je glavna dužnost TITAN GEL GOLD KREME.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.