TITAN GEL-KREMA ZA POVECANJE PENISA

Šifra proizvoda:

titan gel

ORIGINAL TITAN GEL- 50 ml

Cena: 1990

1590 RSD

Zemlja porekla: Rusija
Zemlja uvoza: Rusija

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

Njegovo ime je Titan Gel i ubrzano postaje poznat, kako širom sveta, tako i u Srbiji. Muškarci svih godina, obrazovanja, kulture, fizičkog stanja i seksualnih sposobnosti ga intenzivno traže. Zaista, ovaj proizvod može da kupi svako ko ima ozbiljne probleme sa erekcijom, kao i oni kojima treba više zadovoljstva. Kako i samo ime kaže, to je gel koji je milione muškaraca širom sveta pretvorio u prave Titane!

Molimo, imajte na umu da ovaj proizvod dostavljamo na vaša vrata u diskretnom pakovanju, a možete ga preuzeti i u našem maloprodajnom objektu. Plaćanje pouzećem!

1)Garantuje i ostvaruje Povećanje penisa
2)Povećanje muškog libida
3)Neverovatno poboljšanje erekcije
4)Snažnije i dugotrajnije orgazme
5)Svaka ćelija penisa dobija bolju osjetljivost, užitak i erotski stimulans

Titan Gel za sigurno i prirodno povećanje penisa.

Čak i samo 2-3 dodatna centimetra može mnogo da poboljša samopouzdanje kod muškarca i zadovoljstvo kod žene. Mali penis ne može da dosegne G-tačku. Sa Titan Gelom će moći da je dosegne i još mnogo toga drugog! Dobre vesti su da prosečno povećanje penisa kod muškaraca nakon celokupnog tretmana iznosi 4-5 cm. Tako kaže službeni sajt dobavljača.

Sa Titan Gelom se ovo povećanje ostvaruje na potpuno prirodan način bez da pijete tablete pune hemikalija koje na kraju izazovu zavisnost i potrebne su vam sve veće i veće doze. Takođe, bolje je za vas da izbegavate skupe operacije koje skrivaju mnogo rizika. Ne zaboravite da govorimo o veoma osetljivom delu tela kojeg ne treba testirati i sa kojim ne treba eksperimentisati! Titan Gel za bolji libido i raspoloženje.

Mnogi muškarci, ali i žene, se žale na loše raspoloženje i manjak želje za seksom. To se uglavnom dešava zbog smanjenog nivoa testosterona. Muškarac koji je nesiguran u seksu (zbog malog penisa, erektilne disfunkcije isl.) gubi samopouzdanje, oseća se depresivno te se njegov libido pogoršava. Ponekad smanjen libido može biti uzrokovan biohemijskim faktorima i odgovoran je za razne seksualne disfunkcije. To je, ustvari, začarani krug. Titan Gel će povećati libido i izlečiti sve seksualne disfunkcionalnosti te izvući vas iz začaranog kruga!

Titan Gel za 100% erekciju.

Erektilna disfunkcija je problem koji ima hiljade muškarasa širom sveta, kao i njihove supruge i devojke, neki više a neki manje. Mozak želi da imate seks ali ne komunicira dobro sa penisom. Najekstremniji slučaj je totalna erektilna disfunkcija koja znači da je penis toliko labav da ne može da postigne ni jednu jedinu penetraciju. U drugim slučajevima, postoji delimična ili potpuna erekcija koja ne traje dugo. Završava mnogo pre ejakulacije.

Međutim, postoji i treći slučaj kojieg ima većina muškaraca. To je zadovoljavajuća ili dobra erekcija. Muškarac može da dostigne ejakulaciju i srećan je, i to bez Titan Gela! Ali postoji velika razlika jer je seks sa Titan Gelom potpuno drugačije iskustvo sa 100% erekcijom i najvećim mogućim zadovoljstvom. Muškarci koji su koristili ovaj proizvod mnogo dobro znaju za ovu činjenicu. Vrlo često spominju osećaj kada svaka ćelija njihovog tela učestvuje i uživa u seksu. Orgazmi su duži i imaju mnogo snažniji intenzitet!

Titan Gel je namenjen i za borbu protiv prevremene ejakulacije. S jedne strane, imaćete snažniju osetljivost a s druge strane možete da zadržite zadovoljstvo što vam omogućava da i seks traje duže.

Titan gel možete poručiti preko sajta ili ga možete lično preuzeti u našem maloprodajnom objektu.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.