VAKUM PUMPA+HYPER MAN

Šifra proizvoda:

at001042+HYPER

VAKUM PUMPA+HYPER MAN

Cena: 3080

2890 RSD

Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Holandija

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

VAKUM PUMPA+HYPER MAN KREMA 

Pumpa za penis duzine 20cm , precnika 5,5 cm. Vakum pumpa ojacace Vasu erekciju i poboljsati Vasu cirkulaciju . Redovnim koriscenjem pumpe za penis povratice Vam se potencija i dovesce do povecanja penisa samim tim dovesce do duzeg i kvalitetnijeg performansa. Penis Pumpa je napravljena od kvalitetnog i izdrzljivog materijala ,  na samoj pumpici postoji ventil za ispustanje vazduha.

Preporucujemo da prilikom upotrebe  pumpe za penis koristite HYPER MAN KREMU radi brzih i boljih rezultata. Nakon upotrebe pumpu isprati mlakom vodom i sapunicom.

HYPER MEN KREMA ZA PRAVE MUSKARCE

HIPER MEN je intimna masažna krema za muškarace izradjena od pažljivo izabranih biljnih sastojaka koji blagotvorno deluju na intimnu zonu snažnijeg pola.

Zahvaljujuci svojoj jedinstvenoj formulaciji namenjena je svim muškarcima koji žele nezaboravno iskustvo u odnosu. Redovnom upotrebom i masažom polne regije 1-2 puta dnevno u trajanju od 3-5 minuta. Svaki muškarac ostvarice željene rezultate i ispuniti svoj pun potencijal. Ostvarite rezultate kakve ste oduvek želeli. Povecajte ponos uz HYPER men kremu!

Zapremina 50 ml

UPUTSTVO ZA PRIMENU:

Zagrej penis pre ove vežbe toplom vodom ili ga obmotaj toplim peškirom radi boljeg dotoka krvi (cirkulacije) i operi ga neutralnim sredstvom za intimnu higijenu.

Kremu u tankom sloju (dovoljno da lepo podmazuje) naneti jednom do dva puta dnevno i uz dole opisanu masažu od tri do pet minuta utrljavati od korena penisa do pocetka glavica na penis koji je vec u blagoj erekciji do 80%. Kasnije možeš povecati minutažu do 10-tak minuta.

Cim primetiš da je trenje vece i da je penis upio kremu nanesi još jedan sloj HYPER MEN KREME

Kažiprstom i palcem oblikujuci (prsten) stisni malo jace koren penisa.

Sa pocetkom od korena penisa, polako povlaci (muzi) penis prema glavicu. Trebalo bi da za 2-4 sekunde dosegneš pocetak glavica.

Predator muženje penisa

Kada dosegneš pocetak glavica penisa, levom rukom (ili desnom, u zavisnosti kojom si poceo) obrazuj isti prsten palcem i kažiprstom i pocni da povlaciš na gore (muzeš) kao što si pre toga radio sa desnom rukom.

Ponavljaj postupke od 2-4 puta. Menjaj ruke ritmicnim pokretima (muženja) dodirujuci sve delove penisa osim samog glavica.

Izvršavaj ovu vežbu 3-5 minuta.

Mora se obratiti pažnja da se ovakva masaža ne radi u toku potpune erekcije radi boljeg rezultata i sigurnosti.

Vaskularna (venska) oštecenja mogu da rezultiraju ako se penis na silu vuce u punoj erekciji.

Trebalo bi da stiskaš umereno i uživaš u nezaboravnoj masaži i prijatnom osecaju koji ce ti prišutiti jedinstven sastav ove kvalitetne kreme.

Ova krema za masažu penisa ce ti pomoci da vidiš da svakog dana sve više krvi dospeva u penis, a tajna kreme je ta što ceš primetiti da se ta kolicina dole i zadržava, i da ono što je do juce bilo nemoguce više nije tako.

Osmeh na licu, zadovoljstvo, i vece samopouzdanje je glavna dužnost HYPER MEN KREME.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.