Peruvian Maca

Šifra proizvoda:

2

Peruvian Maca tablete

Cena:

1490 RSD

Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Kina

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56
Peruvian Maca je biljka koja poslednjih godina postaje sve popularnija sirom sveta kao pomocno sredstvo u lecenju simptoma menopauze, bolnih simptoma PMS-a, neredovne menstruacije, smanjenog nivoa libida i problema sa plodnoscu. Zene koje koriste Peruvian Macu primecuju povecan nivo energije, povecanu sposobnost podnosenja stresa, zdrave nivoe libida i plodnosti, a one u menopauzi smanjenje naglih napada vrucine i nocnog znojenja. Peruvian Maca je sve priznatija kao adaptogen odnosno biljka koja ima sposobnost da balansira hormonalne nivoe na prirodan nacin i vitalizira celokupan organizam. Poremeceni nivoi estrogena kod zena dovode do raznih neprijatnih stanja tokom menopauze koji ukljucuju nagle promene raspolozenja, nesanicu i napade vrucine i znojenja. Adaptogena svojstva Peruvian Mace mogu vremenom normalizovati nivoe estrogena na prirodan nacin naspram klasicne hormonalne terapije koja moze biti opasna. Posebne doprinose Peruvian Maca pokazuje na polju podrzavanja zenske plodnosti jer ova biljka obezbedjuje svojim sastavom neophodne nutrijense reproduktivnom sistemu, poboljsava redovnost menstrualnog ciklusa i pozitivno deluje na lucenje gonadotropnih hormona. Jedinstvenost PeruvianMaca preparata se ogleda u tome sto pored najkvalitetnijeg praha peruanske Make sadrzi i znacajan sadrzaj arginina - neesencijalne aminokiseline, kao i pcelinjeg polena koji zajedno dodatno podrzavaju zdravlje reproduktivnog sistema.

Redovnim koriscenjem preparata PeruvianMaca tableta mozete:
* Otkloniti menstrualne tegobe
* Podici opsti nivo energije
* Pojacati seksualnu zelju
* Podici nivo plodnosti
* Olaksati dostizanje orgazma
* Ublaziti simptome menopauze
* Doprineti prevenciji osteoporoze

Kako se PeruvianMaca koristi ?
PeruvianMaca tablete su dijetetski suplement i samim tim su potpuno sigurne za koriscenje od strane odraslih muskaraca i zena svih zivotnih doba. PeruvianMaca tablete su potpuno prirodne i nemaju nikakva nezeljena dejstva. Mogu da se koriste neograniceno dugo kao redovan dodatak ishrani. Preporucuje se redovna upotreba PeuruvianMaca tableta tokom tri meseca kako bi doslo do trajnih rezultata. U proseku se koristi jedna do dve PeruvianMaca tablete dnevno, pre obroka sa dosta tecnosti.

Peruvian Maca tablete mozete kupiti u nasem Sexy Shop-u "Vasi Snovi" u Beogradu.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.