Spanska musica-Afrodizijak za zene

Šifra proizvoda:

800056

Zenska spanska musica-Afrodizijak

Cena: 1490

1390 RSD

Zemlja porekla: Francuska
Zemlja uvoza: Francuska

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

SPANSKA MUSICA ZA ZENE

Spanska musica kapi su namenjene zenama, kako bi povecale libido i sexualnu zelju i imaju blagi ukus cimeta, koji se ne oseca, kada se kapi spanske musice doziraju u bilo koje bezalkoholno pice, pa cak i u vodu tako da smo sigurni da ce njihovo redovno koriscenje dati zeljene retultate.

 

DOZIRANJE SPANSKE MUSICE
Preporucena doza spanske musice je 15-20 kapi dnevno 1 sat pre seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj doza spanske musice u toku jednog dana je 30-40 kapi. Takodje se preporucuje redovna upotreba spanske musice tokom tri meseca, kako bi dejstvo preparata bilo sto bolje.

 

NACIN PRIMENE SPANSKE MUSICE
Spanska musica je namenjena za oralnu primenu, tj. dovoljno je sipati 15-20 kapi spanske musice u bilo koje bezalkoholno pice i popiti 1 sat pre aktivnosti, kakoi bi doslo do zelejenog dejstva.

 

NEZELJENA DEJSTVA SPANSKE MUSICE
Spanska musica kapi su napravljene u potpunosti od prirodnih sastojaka. Nezeljena dejstva ili nuspojave nisu do sada uoceni ili ne postoje.

 

TRUDNOCA I LAKTACIJA
Spanska musica se primenjuje kod zena, pa trudnoca i dojenje nisu stanja relevantna za njegovu primenu, stoga ne preporucujemo upotrebu spanske musice u tim situacijama.

 

NACIN CUVANJA SPANSKE MUSICE
Zatvorenu bocicu spanske musice cuvati na tamnom i suvom mestu,na sobnoj temperaturi. Ne izlagati bocicu spanske musice direktno suncevoj svetlosti, kako ne bi doslo do nezeljenih posledica

 

ROK UPOTREBE SPANSKE MUSICE
Oznacen na originalnom pakovanju spanske musice.

 

PAKOVANJE SPANSKE MUSICE
Zapremina jedne bocice spanske musice je 20ml.

 

Ovu zensku spansku musicu mozete kupiti u nasem Sexy Shop-u "Vasi Snovi" i Beogradu.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.