Spanska musica

Šifra proizvoda:

800079

Spanska musica za zene

Cena:

1190 RSD

Zemlja porekla: Francuska
Zemlja uvoza: Francuska

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

Spanska musica kapi

SASTAV:
Jedna bocica sadrzi sledece sastojke:
-30 % preciscenog biljnog ekstrakta Gingembre
-70% preciscenog biljnog ekstrakta Guarane
i druge pomocne supstance do zapremine od 20ml.

 

DEJSTVO:
Spanska musica je oralni stimulator, koji utice na povecanje seksualne zelje, kod zena i povecanje njihove zelje za seksualnom aktivnoscu.
Spanska musica nema direktno relaksantno dejstvo, već potencira relaksantno dejstvo, prema tome, seksualna stimulacija je uslov za farmakolosko dejstvo spanske musice i njenu uspesnu primenu i uspesne efekte.

 

INDIKACIJE:
Odsustvo i/ili smanjen libido kod zena, odsustvo osetljivosti na seksualne nadrazaje, smanjena vlaznost vagine, kao i otezano dostizanje vrhunca.

 

DOZIRANJE:
Preporucena doza spanske musice je 15-20 kapi dnevno 1 sat pre seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj doza u toku jednog dana je 30-40 kapi. Takodje se preporucuje redovna upotreba spanske musice tokom jednog meseca, kako bi dejstvo preparata bilo sto bolje.

 

NACIN PRIMENE:
Spanska musica je namenjena za oralnu primenu, odnosno potrebno je sipati 15-20 kapi u bilo koje bezalkoholno pice i popiti 1 sat pre aktivnosti.

NEZELJENA DEJSTVA:
Spanska musica je napravljena u potpunosti od prirodnih biljnih sastojaka i nezeljena dejstva ili nuspojave nisu do sada uocene ili ne postoje.

 

TRUDNOCA I LAKTACIJA
Spanska musica se primenjuje kod zena, pa trudnoca i dojenje nisu stanja relevantna za njegovu primenu, stoga ne preporucujemo upotrebu spanske musice u slucajevima trudnoce i dojenja.

 

NACIN CUVANJA:
Zatvorenu bocicu spanske musice cuvati na tamnom i suvom mestu, na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno suncevoj svetlosti.

Spansku musicu za zene mozete kupiti u nasem Sexy Shopu-u "Vasi Snovi" u Beogradu.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.