PUMPA ZA POTENCIJU

Šifra proizvoda:

569490

Silikonska PUMPA ZA POTENCIJU

Cena:

2790 RSD

Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Kina

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

PUMPA ZA POTENCIJU I POVECANJE PENISA

PUMPA ZA POTENCIJU od silikona je uredjaj, koji je sa unutrasnje strane oblozen silikonskim materijalom, koji sa svojim perforacijama dodatno stimulise erekciju i samim tim Vam omogucava veci uzitak. PUMPA ZA POTENCIJU je duzine 19cm i debljine 6,5cm sto iznosi maksimalnu duzinu i debljinu penisa, u erekciji koji mozete ubaciti unutar aparata. Ovo znaci da svi ostali, koji imaju penis prosecne velicine ce veoma lako i jednostavno biti u mogucnosti da na jednostavan nacin omoguce sebi veoma udobno smestanje unutar PUMPE ZA POTENCIJU i samim tim veoma jednostavnu i laku erekciju. PUMPA ZA POTENCIJU ima gumicu u donjem delu, koja se prilagodjava dimenzijama PUMPE i samim tim omogucava da na veoma jednostavan i lak nacin uzivate u erekciji, bez obzira na dimenzije i velicinu Vaseg penisa. PUMPU ZA POTENCIJU mozete kupiti u nasem Sexy Shop-u u Beogradu.

Preporucujemo da prilikom upotrebe pumpe koristite PREDATOR KREMU radi brzih i boljih rezultata. Nakon upotrebe pumpu odrzavati vodom i TOY CLEANEROM.

 

PREDATOR CREMA                  TOY CLEANER

PREDATOR CREMA       TOY CLEANER

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.