VAKUM PUMPA ZA PENIS

Šifra proizvoda:

500973

VAKUM PUMPA ZA PENIS

Cena:

1890 RSD

Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Kina

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

VAKUM PUMPA ZA PENIS

VAKUM PUMPA ZA PENIS je uredjaj namenjen postizanju erekcije i treningu penisa i samim tim pojava, koja se nakon odredjenog vremena javlja jeste kvalitetna potencija. VAKUM PUMPA ZA PENIS koju Vam prezentujemo na slici je model vakum pumpe u crvenoj boji sa vakumskom pumpicom, koja ima za cilj potiskivanje vazduha izvan cilindra VAKUM PUMPE ZA PENIS i samim tim kreiranje vakuma u njenoj unutrasnjosti, sto dovodi do erekcije penisa. VAKUM PUMPA ZA PENIS je duzine oko 20cm i debljine oko 5cm, tako da se u nju moze vrlo lako smestiti prosecan penis bilo koje duizine, takodje VAKUM PUMPA ZA PENIS u svom donjem delu na cilindru, ima gumicu koja se prilagodjava obimu i debljini penisa i samim tim omoguceno je postavljanje penisa bilo kojeg obima i precnika unutar cilindra VAKUM PUMPE ZA PENIS bez obzira ne dimenzije. VAKUM PUMPU ZA PENIS mozete kupiti u nasem Sexy Shop-u .

Preporucujemo da prilikom upotrebe pumpe koristite PREDATOR KREMU radi brzih i boljih rezultata. Nakon upotrebe pumpu odrzavati vodom i TOY CLEANEROM.

 

PREDATOR CREMA                  TOY CLEANER

PREDATOR CREMA       TOY CLEANER

 

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.