VELIKA PENIS PUMPA

Šifra proizvoda:

569176

VELIKA PENIS PUMPA

Cena: 3390

2990 RSD

Zemlja porekla: Francuska
Zemlja uvoza: Francuska

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

PENIS PUMPE 

VELIKA PENIS PUMPA predstavljena na slici je model uredjaja koji se moze veoma lako koristiti gotovo sa jednom rukom. Naime sama vakum pumpica, koja stvara vakum unutar cilindra PENIS PUMPE, a koja ima za cilj vakumiranje cilindra i samim tim postizanje erekcije penisa je postavljena na sam vrh uredjaja, tako da je njegovo koriscenje moguce sa jednom rukom. VELIKA PENIS PUMPA je duzine 25cm i debljine 6,5cm, sto znaci da je namenjena ljudima sa izuzetno velikim penisom kojima standardne PENIS PUMPE ne odogovaraju zbog velicine. Stoga se ova VELIKA PENIS PUMPA namece, kao jedino resenje, kada je potrebno omoguciti extremno velikom penisu kvalitetnu erekciju i sigurni smo da ce zadovljiti i najvise zahteve. VELIKU PENIS PUMPU mozete kupiti u nasem Sexy Shop-u "Vasi Snovi" u Beogradu.

 

Preporucujemo da prilikom upotrebe pumpe koristite PREDATOR KREMU radi brzih i boljih rezultata. Nakon upotrebe pumpu odrzavati vodom i TOY CLEANEROM.

 

PREDATOR CREMA                  TOY CLEANER

PREDATOR CREMA       TOY CLEANER

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.