JANE VESTACKA VAGINA-MASTURBATOR

Šifra proizvoda:

bm-009157u

VESTACKA VAGINA-MASTURBATOR

Cena:

990 RSD

Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Kina

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

Vestacka vagina je magičan masturbator koji će Vam omogućiti jake i intezivne orgazme. Ovaj masturbator napravljen je od nežnog silikona koji vam pruža osećaj kao da dodirujete pravu vaginu. Veštacka vagina ima dužinu od 13,5cm i širinu od 6cm i potpuno je rastegljiva, tako da odgovara svim veličinama penisa. 

SEXY SHOP VASI SNOVI preporucuje da ga koristite sa LUBRIKANTOM na vodenoj bazi, radi sto realisticnijeg dozivljaja i nezaboravnog uzitka. Odrzavanje je postalo veoma prosto uz specjializovano sretstvo za ciscenje igracaka TOY CLEANER koje mozete pronaci kod nas na nasem sajtu. Ovaj preparat je medicinski ispitan i odobren a preporucuju ga svi veci evropski proizvodjaci kao idealno sretstvo za odrzavanje igrackica za intimne regije. Ako imate bilo kakvo dodatno pitanje ili nedoumicu oko ovog ili bilo kog drugog proizvoda slobodno nas kontaktirajte putem mail-a ili pozivom na nas broj telefona i osoblje SEXY SHOPA VASI SNOVI ce vam rado izaci u susret.

          

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.