SILIKONSKI VIBRATOR

Šifra proizvoda:

BI014106

SILIKONSKI VIBRATOR SA USB PUNJACEM

Cena:

4990 RSD

Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Kina

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

SILIKONSKI VIBRATOR  u ljubičastoj boji za intezivno uživanje. Dužina vibratora je 14cm, dužina dela koji se penetrira je 10cm a prečnik 3cm. Ovaj vibrator zanimljivog dizajna poseduje ukupno 10 različitih vibracija koje će učiniti da se osećate zadovoljeno i srećno, same brzine se menjaju na dodir, a  vibrator se puni na bilo koji računar pomoću USB kabla, to je i velika prednost ovog vibratora. Silikonski vibrator je napravljen od 100 % medicinski ispitanog silikona i izuzetno je prijatan na dodir. Skroz je vodootporan, tako da se može koristiti u kadi, bazenu... Pruzite sebi nezaboravno iskustvo i energicne orgazme uz pomoc ovog vibratora.

SEXY SHOP VASI SNOVI preporucuje da ga koristite sa LUBRIKANTOM na vodenoj bazi, radi sto realisticnijeg dozivljaja i nezaboravnog uzitka. Odrzavanje je postalo veoma prosto uz specjializovano sretstvo za ciscenje igracaka TOY CLEANER koje mozete pronaci kod nas na nasem sajtu. Ovaj preparat je medicinski ispitan i odobren a preporucuju ga svi veci evropski proizvodjaci kao idealno sretstvo za odrzavanje igrackica za intimne regije. Ako imate bilo kakvo dodatno pitanje ili nedoumicu oko ovog ili bilo kog drugog proizvoda slobodno nas kontaktirajte putem mail-a ili pozivom na nas broj telefona i osoblje SEXY SHOPA VASI SNOVI ce vam rado izaci u susret.

          LUBRIKANT                         TOY CLEANER

LUBRIKANT     CISTAC ZA IGRACKE

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.