GACICE SA LEPTIRICEM

Šifra proizvoda:

bw-022045

GACICE SA LEPTIRICEM ZA STIMULACIJU VAGINE KLITORISA I ANUSA

Cena:

2990 RSD

Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Kina

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

GACICE SA LEPTIRICEM ZA STIMULACIJU VAGINE KLITORISA I ANUSA napravljene su od kvalitetvog silikona 100% bezbednim za ljudsku upotrebu. Ove gacice stimulisace vas anus i klitoris istovremeno, a zajedno sa mocnom vibracijom koja ima 10 MODOVA RADA dovesce vas do nezaboravnih orgazama o kojima mastate. Zahvaljujuci tome sto ovaj stimulator ne proizvodi zvukove, mozete ga koristiti bilo gde, kako na poslu tako i u javnosti, sto vas moze dodatno uzbuditi i uciniti vam taj dan prelepim.

SEXY SHOP VASI SNOVI preporucuje da ga koristite sa LUBRIKANTOM na vodenoj bazi, radi sto realisticnijeg dozivljaja i nezaboravnog uzitka. Odrzavanje je postalo veoma prosto uz specjializovano sretstvo za ciscenje igracaka TOY CLEANER koje mozete pronaci kod nas na nasem sajtu. Ovaj preparat je medicinski ispitan i odobren a preporucuju ga svi veci evropski proizvodjaci kao idealno sretstvo za odrzavanje igrackica za intimne regije. Ako imate bilo kakvo dodatno pitanje ili nedoumicu oko ovog ili bilo kog drugog proizvoda slobodno nas kontaktirajte putem mail-a ili pozivom na nas broj telefona i osoblje SEXY SHOPA VASI SNOVI ce vam rado izaci u susret.

          

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.