SATIBO kapsule

Izvor: Erotske price Erotic Shop Beograd Vasi Snovi

SATIBO KAPSULE
Satibo je dijetetski proizvod koji je 100% sastavljen od biljaka po tradicionalnom proverenom Kineskom receptu. Njegovo ime na latinskom jeziku znaci" zadovoljicu te". Satibo poboljsava seksualne moci i ima factor pozitivnog delovanja na citav organizam snabdevajuci ga snagom, vitalnoscu i aktivnoscu.
UPOTREBA SATIBO-a:
Satibo se moze koristiti usled stanja psihicke, fizicke i mentalne slabosti, za poboljsanje opsteg stanja organizma i za poboljsanje seksualnih sposobnosti.
KO MOZE KORISTITI SATIBO:
Satibo je pogodan za sve, pocevsi od osoba koje jednostavno zele da poboljsaju svoje seksualne moci, do onih koji imaju problema sa potencijom. Satibo mogu koristiti i muskarci i zene.
DOZIRANJE I NACIN PRIMENE:
1-2 kapsule uzeti 1 sat pre seksualnog odnosa, za poboljsanje seksualnih moci 1-2 kapsule uzetu u toku dana, za poboljsanje opsteg stanja organizma SATIBO ce Vam pomoci da poboljsate potenciju, pojacate Vase seksualne moci i produzite seksualni odnos. SATIBO IMA DEJSTVO DO 12 SATI. Kapsulu popiti sa malom kolicinom vode. Ukupan broj kapsula uzetih u toku jedne nedelje ne bi trebalo da prelazi 8 kapsula.
TERAPIJSKA PRIMENA: Stanje Doziranje Rezultati Slaba impotencija: Iako je erekcija moguca, obicno je slaba. Moguca prerana ejakulacija. 1 kapsula pre seksualne aktivnosti. Erekcija dolazi brzo, odnos traje duze. Normalno: Nezadovoljni seksualnim zivotom, kratkotrajna erekcija. Ili zadovoljni, ali u potrazi za intenzivnijim osecajem uzbudjenja. 1-2 kapsule pre seksualne aktivnosti. Trajanje erekcije se produzava 2-4 puta, poboljsava seksualni zivot. Srednja impotencija: Erekcija moguca posle duzeg vremena, cesta pojava prerane ejakulacije. 1-2 kapsule pre seksualne aktivnosti. Erekcija se postize u kratkom roku. Odnos se produzava. Teska impotencija: Erekcija se postize jako tesko i kratko traje. 2 kapsule pre seksualne aktivnosti. Zelja za seksom se pojacava, vreme trajanja erekcije je dosta produzeno. Zadovoljavajuci seksualni zivot je ostvariv. *nije za trudnice, dojilje i mladje od 18godina.
KONTRAINDIKACIJE I SPOREDNI EFEKTI:
Nisu zabelezene nikakve kontraindikacije prilikom koriscenja SATIBO kapsula.
SASTAV:
Kapsule su biljnog sastava. Svaka kapsula sadrzi: Lycium babrbarum (Wolfberry fruit) 75mg Euryale ferox (Euryale seeds) 30mg Linium brownii (Lily bulb) 30mg Glycyrrhiza glabra (Liqourice root & rhizome) 45mg Coix tachryma (Jobs tears seeds) 45mg Dioscorea spinosita (Chinese Yam rhizome)) 75mg.
SKLADISTENJE:
Cuvati na suvom mestu na temperaturi nizoj od 30 stepeni C.
PREDNOSTI SATIBO-a U ODNOSU NA OSTALE PROIZVODE ZA POBOLJSANJE POTENCIJE:
1. Satibo je 100% prirodan, dijetetski proizvod bez ikakvih stetnih sporednih efekata i u potpunosti je bezbedan; 2. Podize seksualni uzitak na visi nivo; 3. Nema osecaja slabosti, glavobolje niti bilo kakvih drugih sporednih efekata; 4. Satibo povecava seksualnu energiju i seksualnu zelju; 5. Satibo se moze koristiti neogranicen vremenski period i ne moze izazvati nikakvu zavisnost jer je potpuno prirodan i neskodljiv; 6. Satibo produzava seksualni odnos i ima dejstvo do 12 sati. ***SATIBO KAPSULE SU ISPITANE NA VOJNOMEDICINSKOJ AKADEMIJI U BEOGRADU (VMA) I UTVRDJENO JE DA SU ZDRAVSTVENO ISPRAVAN DIJETETSKI PROIZVOD I DA SE MOGU STAVITI U PROMET.***

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.