Sex u Srbiji

Izvor: Durex Srbija

Gradjani Srbije imaju natprosecne rezultate u sexu. Tako su bar rekli u istrazivanju koje je sprovela kompanija "Durex". Gradjani sex u Srbiji imaju 3,5 puta nedeljno, odnosno 182 puta godisnje, pokazalo je istrazivanje kompanije "Durex", prema kojem je svetski prosek kada je u pitanju broj seksualnih odnosa - 103 godisnje. Prema rezultatima istrazivanja, stanovnici Istocne Evrope su uopste najaktivniji kada je u pitanju vodjenje ljubavi, sa 143 polna odnosa godisnje u proseku. "Durex" ovo istrazivanje je pokazalo da se cak 44,2 odsto ispitanika izjasnilo da sex ima dva do cetiri puta nedeljno, a da jednom nedeljno ljubav vodi skoro 20 odsto njih.

Sex u Srbiji izmedju pet i sedam puta nedeljno ima 13,4 odsto ispitanika, a 17 odsto gradjana koji su ucestvovali u anketi nije zelelo da odgovori na postavljeno pitanje.

U anketi sex u Srbiji su ucestvovali i zene i muskarci stari od 15 do 54 godine.

Ispitanici su ankete sex u Srbiji prosecno do sada imali 5,5 seksualnih partnera. Njih 29,5 odsto je reklo da je imalo do cetiri partnera, a upola manje (15,8 odsto), da je do sada ljubav vodilo sa vise od 10 partnera.

Seksualno aktivne gradjane Srbije prilikom nezasticenih seksualnih odnosa najvise zabrinjava da bi mogli da obole od side. To je izjavilo cak 63,5 odsto ispitanih. Na drugom mestu ih zabrinjava nezeljena trudnoca (18,7 odsto), a potom (sa 16,8 odsto) druge polne bolesti. Ti podaci predstavljaju da edukacija o sexu u Srbiji jos nije na dovoljnom nivou. Ipak, istrazivanje sex u Srbiji pokazuje da kondom prilikom seksulanih odnosa ne koristi cak 43,8 odsto ucesnika ankete. Najveci procenat onih koji koriste kondome (81,80 odsto) pripada grupi izmedju 15 i 25 godina starosti.

Od ostalih podataka istrazivanja sex u Srbiji, zanimljivo je da u poredjenju stanovnici Juzne Amerike ljubav vode 138 puta godsinje u proseku, a stanovnici Zapadne Evrope 115 puta. Stanovnici Severne Amerike i Afrike imaju najmanje polnih odnosa - 86 godisnje.

Ipak, kod Afrikanaca seksualni cin traje najduze - 24 minuta.

Vodjenju ljubavi Istocnoevropljani posvete prosecno 17 minuta, dok gradjani Zapadne Evrope takvom uzitku posvete minut vise.

Iz istrazivanja, mozemo zakljuciti da sex u Srbiji i nije tako los.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.